H24o Webdesign
Koen Hermans

Koen Hermans

Webdesigner / Fotograaf

 

Ik, Koen, ben een echte IT-er die mijn eerste hand aan een website legde op mijn werk in de beginjaren van het WWW (1995). Toen moest een website nog opgebouwd worden door te coderen in pure HTML taal.

Een belangrijke hobby van mij is fotografie die ik al meer dan 45 jaar beoefen. Het begon allemaal in de donker kamer van mijn vader en de gemeentelijke fotoclub.

Voor het professionele werk gebruikt ik een DSLR camera maar hedendaags moet een recente iPhone zeker niet onderdoen om prachtige foto’s te maken.

Om de vaardigheden van webdesign en fotografie te verbeteren heb ik jarenlang op de Academie van Beeldende Kunst gezeten in de richting digitale vormgeving. Fotobewerking en grafische kunstjes hebben dan ook geen geheimen meer voor mij.

Bezoek mijn persoonlijke website.

Groetjes, Koen

Bart Hermans

Bart Hermans

Webdesigner / Fotograaf

 

Ik, Bart, heb een diploma bouwkundig tekenen. Ik ben al 33 jaar tewerkgesteld bij Windowmakers. De expertise in aankoop, productontwikkeling, database-beheer komen van pas bij het maken van websites rond buitenschrijnwerk

De combinatie buitenschrijnwerk en webdesign hebben geresulteerd in een portaalsite raamambassadeur.be.

Ik heb al menig websites voor bedrijven die in de buitenschrijnwerk business zitten gemaakt. Voorbeelden zijn te vinden op onze portfolio pagina.

Door mijn vader zijn passie voor fotografie zijn mijn broer en ik al van jongsaf geboeid door deze fantastische hobby.

Een goede gezondheid en een ‘healthy lifestyle’ zijn een rode draad door mijn leven. Daarom zijn websites rond dit onderwerp ook niet vreemd voor me.

Groetjes, Bart